Ring til os
50 13 14 15
Du er her:forside » Ventilation

Ventilation

Ventilation til bolig / erhverv

Sundere bolig med ventilation

Få et sundt og behageligt indeklima med et ventilationsanlæg i boligen.
Ifølge det nyeste bygningsreglement, er der et krav om at boligen skal ventileres med et luftskifte på ca. en halv gang i timen.

 

Covent Master ventilationsaggregat

Dette opnåes nemt og effektivt, uden blot at lukke varmen ud, ved installering af et ventilationsanlæg med varmegenvinding i form af en roterende varmeveksler. Vi anbefaler et ventilationsaggregat af fabrikatet Covent med typebetegnelsen LTR 3 EC eller det væghængte Pingvin EC DK aggregat der begge opfylder kravene i.h.t. bygningsreglementet.
Ventilationsaggregatet indeholder en indblæsnings- og en udsugningsventilator, der klarer transporten af luften og en roterende varmeveksler, der sørger for at overføre varmeenergien fra den udsugede luft til den friske udeluft.
Varmevekslerens virkningsgrad er så stor, at det som standard ikke er nødvendigt at installere en eftervarmeflade.
Eftervarmeflade leveres som ekstraudstyr.
Til filtrering af udeluften er der monteret et finfilter F5 og for at holde rotoren ren i udsugningsluften er der i denne luftstrøm ligeledes monteret et F5 filter.
F7 posefilter leveres som ekstraudstyr.
Ventilationsaggregatet indeholder el-boks for tilslutning af strøm til at drive ventilatorerne og den roterende veksler.
Ventilationsaggregatet er med ECC elektronisk styring for luftmængderegulering, temperaturstyret regulering af varmegenvinding med renblæsningsfunktion og tidsbaseret filtervagt med lysindikering.
Pingvin aggregatet findes tillige i størrelserne Pingvin-XL-EC DK og Pingvin ECO EC DK med luftmængde op til 500 m3/t og LTR-serien findes også som LTR 3 XL EC og LTR 6 og 6 XL EC DK – sidstnævnte for større boliger samt kontorer med luftmængde op til 1360 m3/t.

Brugsvandsvarmepumpe VT2131 – udnytter energien i indendørsluften til at opvarme brugsvandet.

Thermologic thermodynamisk varmepumpe bestående af brugsvandsvarmepumpeenhed, der kobles direkte på den eksisterende varmtvandsbeholder og af alu-/solpanel der placeres på tag, væg. Få alle fordelene ved solvarme- og varmepumpe i ét produkt.
Kontakt Fyns Varmepumpecenter.