Ring til os
50 13 14 15
Du er her:forside » Om os

Om os

Stor erfaring i jordvarme, varmepumper og klimaanlæg

Eksperter i jordvarme, varmepumper og køle- og klimaanlæg med ISO 9001:2015 godkendelse

Fyns Varmepumpecenter er den bedste samarbejdspartner når det gælder varmepumper – jordvarme, luft-vand varmepumper og luft-luft varmepumper. Vi har gennem årtier specialiseret os i levering af færdige varmepumpe installationer og udfører de årlige eftersyn til en fordelagtig pris.

Vi forhandler kvalitetsprodukter fra markedets mest anerkendte leverandører bl.a. Vølund, Samsung, Daikin, Panasonic, LG og Mitsubishi.

Fyns Varmepumpecenter har leveret, monteret og serviceret varmepumpeanlæg – herunder jordvarmeanlæg, klimaanlæg, køleanlæg og ventilationsanlæg siden opstarten af firmaet i 1984, og har herigennem oparbejdet en bred viden om og ekspertise inden for området. Vi er en sagkyndig kølevirksomhed med ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem, der sikrer dig som kunde at gældende krav og lovgivning omkring produktet og arbejdet med varmepumpe installationen dokumenteres og overholdes.

 

Energistyrelsen anbefaler at vælge en VE-godkendt installatør når der udskiftes til varmepumpeIMG_20160119_152231-443x590px lysnet

Fyns Varmepumpecenter er VE-installatørvirksomhed inden for områderne varmepumper, solvarmeanlæg og solcelleanlæg – se Energistyrelsens hjemmeside.

Vigtigt at installatøren er med i varmepumpeordningen

Fyns Varmepumpecenter er med i Varmepumpeordningen (VPO). Varmepumpeordningen sikrer kvalitetsgodkendelse som varmepumpeforhandler og installatør, således at anlæg fra virksomheden altid er af god kvalitet, er korrekt dimensioneret og installeret samt serviceres korrekt og efter gældende lovgivning.

Varmepumpeordningens garanti

VPO garanti dækker udbedring, hvis der på en installation opstår ydelsesmæssige problemer, som kan relateres til installatørens dimensionering og installation efter VarmePumpeOrdningens kravspecifikationer.

I så fald dækker garantien omkostningerne ved udbedring af fejlen.

Ved at klikke på Varmepumpeordningen kan du læse mere herom.

Fyns Varmepumpecenter er medlem af kølebranchens kvalitetssikringsordning KKO og har derigennem forpligtet sig til at levere produkter og service af højeste kvalitet.

Fyns Varmepumpecenter er medlem af AKB der er brancheforening for de autoriserede kølevirksomheder i Danmark og af dennes miljøordning KMO og følger således en række miljømæssige aftaler om miljøhåndtering og bortskaffelse af kølemidler.

Fyns Varmepumpecenter har en energivejleder, der ligeledes er håndværksmester fra Grøn Energi og uddannet BedreBoligrådgiver (sidstnævnte ordning vedligeholdes og praktiseres dog ikke længere),

Se Energistyrelsens håndværkerliste.

Naturvarmecenterets udstilling på Eskemosegyden 63, Åstrup, 5600 Faaborg er åben efter forudgående aftale.
For service på varmepumper ring mandag til fredag mellem 07.00 – 18.00 på tlf.: 50 13 14 15. I fyringssæson 1. okt. til 30. april kan vi kontaktes alle dage, såfremt der opstår akutte problemer.

Kontakt Fyns Varmepumpecenter.