Ring til os
62 61 50 69
Du er her:forside » Luft til vand varmepumpe » Samsung luft-vand varmepumper

Samsung luft-vand varmepumper

Samsung luft til vand varmepumper er smarte, højeffektive og miljøvenlige varmepumpeanlæg med 5 års garanti – bygget specielt til det nordiske klima

Samsung EHS ECO varmesystemer (EHS ECO Heating System ) – varmepumper, der ved at udnytte naturens egen energi  klarer alle behov i boligen og leverer behagelig varme og rigeligt varmt brugsvand. Med Samsungs innovative varmepumpeteknologi får du høj scop værdi 4,5 dvs. for hver investeret 1 kW får du op til 4,5 kW varme tilbage. Samsung luft-vand varmepumper kan samarbejde med andre varmekilder, f.eks. solvarme eller brændefyr.

Samsung EHS varmepumper kører varmedrift ved udetemperaturer ned til -25°C. Ved -10°C leverer EHS varmepumpesystemerne fortsat op til 90% af den fulde effekt.

Der er 5 års garanti på alle Samsungs EHS anlæg. Garantien stilles direkte af Samsung, der dækker omkostninger til arbejdsløn og materialer.

Der er mulighed for at tilkøbe og tilkoble WiFi modul så du kan styre dit EHS varmepumpeanlæg via mobil eller tablet.

Fordel med buffertank – giver bedre drift og skåner varmepumpen

Hvis boligens centralvarmeanlæg har tilstrækkelig stor volumen kan alle Samsung EHS varmepumpeanlæg i princippet fungere uden buffertank. Er der plads til at installere en bufferbeholder, anbefaler vi dog dette, idet det sikrer færre start stop på varmepumpen og en mere jævn fremløbstemperatur. Færre start/stop betyder alt andet lige længere levetid til varmepumpens kompressor.

Skal boligens eksisterende varmtvandsbeholder skiftes i forbindelse med varmepumpeinstallationen anbefaler vi en kombineret buffer- og gennemstrømningsvandvarmer fra Borö – fås både i en størrelse 300 til den almindelige størrelse bolig – med almindeligt varmt brugsvandsbehov og i en størrelse 500 til store boliger med behov for stor buffervolumen og et stort forbrug af varmt brugsvand. Læs mere om kvalitetsbeholdere fra Borö

Samsung EHS Monoblok luft-vand varmepumpe

Samsung Monoblok enhederne udmærker sig ved, at hele varmekredsen er placeret ude i varmepumpen. Varme-pumpeanlægget tilkobles direkte på boligens centralvarmeanlæg og evt. varmtvandsløsning. Inde har du, ud over cirkulationspumpe og el-varmelegeme, enten direkte på fremløb eller indbygget i en evt. bufferbeholder, kun varmepumpens styrepanel, som du kan placere centralt f.eks. i køkken/alrum eller i bryggers/teknikrum. Du får derved en enkel og kompakt varmeløsning. Denne varmepumpeløsning egner sig bedst i boliger hvor centralvarme-anlæggets rør er veldimensionerede (ikke for spinkle i dimensionen).

Samsung EHS Split luft-vand varmepumpe

Samsung EHS split anlæg er et varmepumpeanlæg, hvor der er kølemiddel (i stedet for vand) mellem varmepumpens ude- og indedel, hvilket gør anlægget mindre sårbart for frostskader og derfor et sikkert valg i boliger, der ikke er beboet hele året – hvis du f.eks. rejser meget eller helt oplagt i sommer- og fritidsboliger. Split luft-vand varmepumpen har typisk en anelse højere Scop værdi end monoblok anlægget.

Samsung luft-vand varmepumpen (udedelen) tilsluttes Samsung Hydrobox med indbygget styring, cirkulationspumpe, varmeveksler og el-varmelegeme. Hydroboxen tilkobles så varmtvandsbeholder og evt. bufferbeholder samt centralvarmeanlæg med gulvvarme og / eller radiatorer. Styrepanel kan enten placeres i/ved hydroboxen – eller centralt i boligen, hvor det er mest praktisk.

Samsung split luft-vand varmepumpe egner sig til alle boliger, også selvom centralvarmeanlæggets rørdimensioner er spinkle.

Når du vælger Samsung split varmepumpeanlæg har du større frihed, når det gælder udedelens placering – den skal ikke nødvendigvis placeres i umiddelbar nærhed af den indvendige centralvarmeinstallation – så den kan trækkes lidt væk, så den hverken ses eller høres så tydeligt.

Samsung EHS TDM varmepumpesystem – kombinerer luft-vand varmepumpe og luft-luft varmepumpe

Samsung EHS TDM varmepumpesystem er helt unikt, da du kan producere varmt brugsvand, vandbåren varme (til radiator og /el. gulvvarme) og med luft-luft varmepumpe indedel(e) levere varme eller aircondition – og alt sammen med kun én varmepumpe udedel.

Samsung EHS TDM varmepumpeanlæg er et splitanlæg, hvor der er et ekstra kølerørstræk prioriteret kun til centralvarmen. Derved sikres et komfortabelt og behageligt indeklima hele året rundt. Luft-vand varmepumpen (udedelen) tilsluttes Samsung Hydrobox med indbygget styring, cirkulationspumpe, varmeveksler og el-varmelegeme. Hydroboxen tilkobles så varmtvandsbeholder og evt. bufferbeholder samt centralvarmeanlæg med gulvvarme og / eller radiatorer samt luft-luft varmepumpe indedel(e) – enten væghængt(e) eller loftsmodel(ler).

Løsningen er ideel til nybyggeri – både helårs og fritidsboliger, hvor gulvvarme og aircondition/luft-luft varme kan kombineres så der året rundt er en tilpas temperatur. Også i eksisterende boliger, hvor varme systemet skal skiftes og hvor store glasfacader gør det ukomfortabelt at opholde sig i de rum, hvor solen er på, vil det være oplagt at kombinere gulvvarme og / eller radiatorer med en indedel for varme og aircondition. Også i boliger, hvor der er rum med for små eller få radiatorer er eller specielt i boliger med centralvarme (gulvvarme og/eller radiatorer) i en del af huset f.eks. stueplan, men kun elvarme på førstesalen er der nu endelig en miljøvenlig løsning uden den helt store investering i en ombygning. Læs mere om luft til vand varmepumper her

Samsung logo