Ring til os
62 61 50 69
Du er her:forside » Luft til luft varmepumpe » Samsung luft-luft varmepumper

Samsung luft-luft varmepumper

Samsung Smart Exclusive AR09HSSDPWKN

Samsung Smart Exclusive 9 med 5 års garanti og indbygget WiFi

Samsung Smart Exclusive 9 luft-luft varmepumpe har et elegant design, der bygger på Samsungs innovative, triangulære form, der i forhold til tidligere modeller giver øget luftgennemstrømning, hurtigere temperaturregulering og jævnere fordeling af varmen i rummet. Varmepumpen er med speciel “gloss” overfladefinish. Samsung Danmark giver 5 års garanti på luft-luft varmepumpen hvis den monteres af en certificeret montør.

Driftssikker luft-luft varmepumpe med høj SCOP værdi og lavt lydniveau

Luft-luft varmepumpen har et SCOP på 5,2 og er driftssikker ned til -25 gr. C. Luft-luft varmepumpen har et særdeles lavt lydtryksniveau på 17 dB(A) på laveste trin samt luftrensningsfiltre, der forbedrer indeklimaet, idet partikler og allergener i indendørsluften reduceres og er med luftrensning PLUS, der reducerer bakterier og vira i indendørsluften ved hjælp af ionisering.

AR09HSFSPWKNEE-40-0

A+++

Indbygget WiFi i Samsung Smart Exclusive luft-luft varmepumpen

Varmepumpen har indbygget WiFi, så du via en app på din Smartphone eller tablet kan overvåge og styre temperaturen. For at WiFi systemet virker, er det nødvendigt at der er en aktiv internetforbindelse i boligen/bygningen, hvor varmepumpen installeres.

AR09HSFSPWKNEE-59-0.jpg

Gradvis indstilling af Samsung Smart Exclusive 9 luft-luft varmepumpens grundvarme funktion

Helt specielt for Samsung Smart Exclusive luft luft varmepumper så har de en grundvarme funktion der gradvist kan reguleres fra 8 gr. C til 30 gr. C – grad for grad i hele temperaturintervallet, så du ikke kun kan vælge f.eks. 10 gr. C som vedligeholdelsesvarme, men kan vælge f.eks. 8 grader, 12 grader eller 15 grader C.

Samsung WindFree 3.5 kW AR12MSPXBWKN og Samsung WindFree 2.5 kW AR09MSPXBWKN luft-luft varmepumper

Samsungs nye model Windfree, der fås i 2 størrelser 3.5 kW og 2.5 kW udmærker sig især ved at indedelen er perforeret med 21000 små huller i chassiset, der sikrer en diffus køling (og varmefordeling) uden trækgener. Samsung Windfree er med det særlige triangulære design der giver øget luftgennemstrømning og som sammen med en større blæser sikrer en mere effektiv opvarmning – eller afkøling af boligen.

Samsung WindFree – kvalitets luft-luft varmepumpe med energimærke til fornuftig pris

WindFree luft-luft varmepumperne har et SCOP på 4,7 og er driftssikker ned til -15 gr. C. Luft-luft varmepumpenes lydtryksniveau er på 19 dB(A) på laveste trin og er desuden med VirusDoktor eller luftrensning PLUS dvs. med indbygget luftrenser der ved hjælp af ionisering renser indendørsluften hvorved luftens mængde af såvel partikler og allergener som bakterier og vira mindskes. Samsung Windfree luft-luft varmepumper er med indbygget Smart WiFi styring.

Samsung WindFree modellerne har en min. temperaturindstilling af temperatur på 15 °C, hvilket kan have betydning hvis varmepumpen skal bruges i et sommerhus.

AR09HSFSPWKNEE-40-0

A++

Samsung WindFree luft-luft varmepumper kræver ikke årligt eftersyn

Da Samsung Windfree luft-luft varmepumperne er med under 1 kg kølemiddel er de ikke omfattet af kølebekendtgørelsens krav om årligt eftersyn af kølekredsen. For at forlænge levetiden på dit varmepumpeanlæg er det vigtigt jævnligt at rense filtre m.v. se mere om optimal vedligeholdelse af varmepumpeanlæg under eftersyn

Samsung WindFree – også til multisplit anlæg med op til 5 indedele.

Som navnet antyder har indedelen en “WindFree” funktion, hvorved vingen lukker i mens fanen fortsat kører og presser luft ud igennem chassiset, der er perforeret med 21000 huller. Det giver en fordeling af luften uden trækgener, hvorfor modellen er ideel til multisplitanlæg, hvor der kan vælges og mikses indedele efter behovet i de enkelte lokaler.

Gulvmodel luft-luft varmepumper Samsung AC026 A+ og Samsung AC035 A

Hvis du gerne vil spare energi, men ikke kan have en traditionel luft-luft varmepumpe hængende – enten fordi du ikke har plads eller fordi du synes den ødelægger helhedsindtrykket af din boligindretning, kan du vælge en gulvmonteret luft-luft varmepumpe, der ophænges i “radiatorhøjde” – evt. i stedet for en radiator. De såkaldte gulvmodeller minder i udseende om luft-radiatorer og tager ikke boligens “bedste” vægplads, hvor man måske gerne vil have et billede eller en reol hængende.

Samsung luft-luft varmepumper med flere indedele til én udedel

Samsungs varmepumpeprogram omfatter Multi Split anlæg, hvor der kan sættes 2 eller flere indedele til en udedel, hvilket er en fordel i mange større boliger eller boliger i flere plan.

Samsung Danmark giver 5 års garanti på Smart Eksklusive og Multisplit anlæggene under forudsætning af at de monteres af en montør med certifikat.

Kontakt Fyns Varmepumpecenter hvis du ønsker flere oplysninger eller et uforpligtende besøg om varmepumpe til din bolig. Ring 62 61 50 69, send en mail på info@fynsnaturvarme.dk eller udfyld vores kontaktformular.

 

Læs mere om Fyns Varmepumpecenter»