Ring til os
62 61 50 69
Du er her:forside » Luft til luft varmepumpe » Panasonic luft-luft varmepumper

Panasonic luft-luft varmepumper

Panasonic Flagship – HZ 25TKE

er en højtydende og effektiv varmepumpe, der er designet til at yde maksimalt når det er koldest udenfor og varmebehovet er størst – fungerer ned til – 35 gr. C. Har et SCOP på 5,2. Udedel og indedel er særdeles støjsvage, indedelens lydtryksniveau på laveste trin S-Low er 18 dB(A).Luft-luft varmepumpen er med vedligeholdelsesvarme (8 gr. C/15 gr. C) og er forberedt til WiFi

Få den aktuelle prisliste nu

Panasonic hz9rke

A+++

Panasonic Etherea – NZ 25TKE

Panasonic Etherea NZ 25TKEluft-luft varmepumpe er en 2017/2018 model der fungerer ned til – 35 gr. C. Har et SCOP på 4,6. Såvel udedel som indedel er støjsvage, indedelens lydtryksniveau på laveste trin er 23 dB(A). Luft-luft varmepumpen har vedligeholdelsesvarme funktion (8 gr. C/15 gr. C) Er kompatibel med Verisure system til smarte hjem.

Få den aktuelle prisliste nu

Panasonic hz9rke

A++

Panasonic CZ 25TKE

Panasonic CZ 25TKE i 2017/2018 modellen er det perfekte valg til sommerhuset. Varmepumpen afgiver varme selv ved en udetemperatur på -25 gr. C. Har et SCOP på 4,1 og er med vedligehodelsesvarme (trinløs mellem 8 og 15 gr. C.)

Få den aktuelle prisliste nu

Panasonic hz9rke

A+

Panasonic Flagship og Etherea med effektivt Nano luftrensning og sollyssensor system

Nanoe-G luftrensnings-system og energibesparende Econavisystem (sollyssensor-system). Ved opvarmning registrerer Econavisystemet ændringer i sollysets intensitet i rummet og regulerer varmeeffekten derudfra. I kølesituationen reguleres køleeffekten på tilsvarende vis.

Solar Danmark giver 5 års garanti på varmepumper installeret hos private forbrugere.

Kontakt Fyns Varmepumpecenter hvis du ønsker flere oplysninger eller et uforpligtende besøg om varmepumpe til din bolig.
Ring 62 61 50 69, send en mail på info@fynsnaturvarme.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Læs mere om Fyns Varmepumpecenter»