Ring til os
62 61 50 69
Du er her:forside » Luft til luft varmepumpe » Mitsubishi luft-luft varmepumper

Mitsubishi luft-luft varmepumper

Mitsubishi luft-luft varmepumpe

Nyeste luft-luft varmepumpe model fra Mitsubishi, Mitsubishi HERO LN25 der er med indbygget WiFi. Luft-luft varmepumpens indedel er i elegant minimalistisk design i farverne standard hvid samt højglans i farverne Perle hvid, Piano sort og Rubin rød.

Download datablad Mitsubishi HERO LN25

Download aktuelt prisblad

Mitsubishi gulvmodel som en radiator

Mitsubishi MFZ-KJ25VE luft-luft varmepumpe, hvor indedelen er til gulvmontering (i højde som radiator). Varmepumpen har et fleksibelt og diskret design og varmepumpen fordeler varmen jævnt og komfortabelt i rummet. Luft-luft varmepumpen er med energimærke A+ og har en SCOP værdi på 4,4. Luft-luft varmepumpen er effektiv ned til en udetemperatur på -15 gr. C og fungerer helt ned til -25 gr. C. Luft-luft varmepumpen er lydsvag med 19 dB(A) på laveste trin og har en minimumsvarmefunktion, der kan holde 10 gr. C.

Download datablad Mitsubishi MFZ-KJ25VE

Download aktuelt prisblad

Garanti i 5 år fra Kinnan

Kinnan giver 5 års garanti på Mitsubishi luft-luft varmepumpen forudsat at anlægget får foretaget et eftersyn hver 2. år.

For kun kr. 1.375,- incl. moms foretages eftersyn på luft-luft varmepumper af Fyns Varmepumpecenter.

Kontakt Fyns Varmepumpecenter hvis du ønsker flere oplysninger eller et uforpligtende besøg om varmepumpe til din bolig.
Ring 62 61 50 69, send en mail på info@fynsnaturvarme.dk eller udfyld vores kontaktformular.

 

Læs mere om Fyns Varmepumpecenter»