Ring til os
62 61 50 69
Du er her:forside » Luft til luft varmepumpe » LG luft-luft varmepumper

LG luft-luft varmepumper

Luft-luft varmepumpe fra LG

LG Nordic Prestige PLUS 09

LG Nordic Prestige luft-luft varmepumpen med energimærkningen A+++ er en kraftfuld varmepumpe baseret på moderne inverterteknologi. Den store luftmængde på helt op til 16,5 m3 pr. minut giver en god og behagelig fordeling af varmen og større besparelse. Varmepumpen har en SCOP værdi på 5,2 og fungerer ned til – 30 gr. C.

LG Nordic Prestige PLUS 09 er efterfølgeren til den toptestede LG Nordic Prestige 09. LG Nordic Prestige PLUS 09 er forberedt til WiFi.

Få den aktuelle prisliste nu

prestige 9 plus plus varmepumpe wifi

A+++

LG Nordic Prestige 09 den bedst besparende luft-luft varmepumpe nogensinde

LG Nordic Prestige 09 blev i 2013 testet af de svenske energimyndigheder og blev kåret som bedst i test nogensinde f.s.v. angår en luft-luft varmepumpe. Varmepumpens SCOP værdi er 4,6 og varmepumpens energimærkning er A++. Med en luftmængde på 15,5 m3 pr. minut fordeles varmen effektivt i boligen.

LG Nordic Prestige PLUS 09 og LG Nordic Prestige 09 er meget lydsvage

Luft-luft varmepumperne har et lavt lydtryksniveau på kun 17 dB(A) på laveste trin (Sleep) og et effektivt ionizerfilter der fjerner lugt, vira og allergener samt vedligeholdelsesvarme funktion på 9 til 13 gr. C.
LG Nordic Prestige PLUS 09 og LG Nordic Prestige 09 er begge på Energistyrelsens varmepumpeliste

LG har et stort produktprogram inden for luft-luft varmepumper. Det er kun LG Nordic Prestige PLUS 09 og LG Nordic Prestige 09, der er på Energistyrelsens varmepumpeliste og dermed kan der kun opnås energisparetilskud til den model når det gælder helårsboliger. LG Nordic Prestige Plus 09 og LG Prestige 09 har meget høj varmekapacitet f.eks. leverer de 3,1 kW ned til – 20 gr. C.

Få den aktuelle prisliste

LG Prestige 9 plus varmepumpe

Kinnan garanti i 5 år

Kinnan giver 5 års garanti på LG luft-luft varmepumper forudsat at anlæggene får et eftersyn foretaget hvert 2. år.

Fyns Varmepumpecenter foretager eftersyn af luft-luft varmepumper for kr. 1.375,- incl. moms.

Kontakt Fyns Varmepumpecenter hvis du ønsker flere oplysninger eller et uforpligtende besøg om varmepumpe til din bolig.
Ring 62 61 50 69, send en mail på info@fynsnaturvarme.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Læs mere om Fyns Varmepumpecenter»