Ring til os
62 61 50 69
Du er her:forside » Luft til luft varmepumpe » Bosch luft-luft varmepumper

Bosch luft-luft varmepumper

Varmepumper fra Bosch

Bosch Compress 7000AA

Bosch Compress 7000 luft-luft varmepumpe har et ydelsesområde på 1 – 6,5 kW. Luft-luft varmepumpens SCOP værdi er 4,6. Varmepumpen sørger for at fordele luften på en effektiv og lydsvag måde v.h.a. dens specialdesignede og lyddæmpede luftfordeler med “coanda-effekt”, der sørger for trækfri varmefordeling. Det giver stor besparelse og behagelig komfort i hjemmet.

Bosch Compress 7000 AA, tidligere markedsført som IVT Nordic Inverter 12 KHR-N er et bæredygtigt valg når det gælder luft-luft varmepumpe.

 

Download Produktdatablad

_C7T4967

Bosch Compress 5000 EHP 5.0 A

Bosch Compress 5000 EHP 5.0 A luft-luft varmepumpen med ydelsesområde på 1,4 – 5 kW har en SCOP værdi på 4,0.

Bosch Compress 5000 EHP 5.0 A det bedste køb til prisen

Da Bosch Compress 5000 EHP 5.0 A er fornuftig i pris og står på Energistyrelsens varmepumpeliste kan du, der har et ikke kondenserende olie- eller gasfyr eller et brænde- eller træpillefyr få en “grøn” backup til det eksisterende varmeanlæg – færdig leveret og monteret for under kr. 10.000,- efter energisparetilskud. Derved kan den fyringsfri periode forlænges pænt både forår og efterår, det er besparende – også tidsmæssigt.

Download Produktdatablad

Bosch luft-luft varmepumper med turbo og patenteret luster-ion luftrensning

De 3 luft-luft varmepumper fra Bosch fungerer alle ned under udetemperaturer på – 20 gr. C uden afisningsproblemer. Luft-luft varmepumperne er med turbofunktion, så boligen meget hurtigt opvames til behagelige 20 grader. Luft-luft varmepumperne har en patenteret cluster-ion luftrensningsteknik, der v.h.a. positive og negative ioner neutraliserer forurenende partikler i luften, hvorved indeklimaet forbedres.

Bosch luft-luft varmepumperne har 10 graders funktion

Varmepumperne er med 10 graders vedligeholdelsesvarme funktion, der er en fordel i sommerhuse og fritidsboliger så fugt og skimmel undgås samtidig med at det er besparende og der kan hurtigt opnås en komfortabel temperatur.

5 års Bosch garanti

Der gives 5 års garanti af Robert Bosch A/S, Bosch Termoteknik, Danmark på luft-luft varmepumperne under forudsætning af at anlæg er installeret af certificeret installatør og at eftersyn foretages inden udgangen af det 3. år efter installation og igen inden udløbet af det 5. år.

Fyns Varmepumpecenter foretager eftersyn af luft-luft varmepumper for kr. 1.375,- incl. moms.

Med et GSM modul kan luft-luft varmepumpen fjernstyres

Ved tilkøb af GSM modul kan varmepumperne fjernstyres via sms eller app.

Kontakt Fyns Varmepumpecenter hvis du ønsker flere oplysninger eller et uforpligtende besøg om varmepumpe til din bolig. Ring 62 61 50 69, send en mail på info@fynsnaturvarme.dk eller udfyld kontaktformular her.

 

Læs mere om Fyns Varmepumpecenter»