Ring til os
50 13 14 15
Du er her:forside » Eftersyn

Eftersyn

Installatør med Compress 6000 AW indedel eftersynEftersyn af jordvarme & varmepumper

– Få en serviceaftale på det lovpligtige eftersyn.

– For optimal drift og lang levetid på varmepumpeanlægget.

Det betaler sig at få eftersyn på sit jordvarmeanlæg, sin luft-vand varmepumpe eller sit klimaanlæg en gang årligt, så du sikrer dig effektiv og optimal drift samt sikrer en lang levetid for varmepumpe- eller klimaanlægget.
Fyns Varmepumpecenter tilbyder årlige eftersyn samt service og reparationer af jordvarme og varmepumper af alle fabrikater på hele Fyn. Gennem mere end 30 år har vi serviceret og repareret varmepumper og jordvarmeanlæg samt køle- og klimaanlæg og har derfor stor erfaring og ekspertise på området.

Lovpligtige eftersyn af jordvarme og luft-vand varmepumper

Det er lovpligtigt at få efterset jordvarmeanlæg og luft-vand varmepumpeanlæg samt klimaanlæg og luft-luft varmepumpeanlæg med mere end 1 kg kølemiddel en gang årligt – for jordvarmeanlæg gælder desuden bestemmelser i h.t. den givne tilladelse til jordvarme fra kommunen.

Det lovpligtige eftersyn omfatter kontrol og afprøvning af varmepumpens kølekreds og øvrige funktioner og driftstilstand samt for jordvarmeanlæg kontrol af jordslangernes tæthed og der udstedes rapport(er) dels på varmepumpedelen og ved jordvarme på varmeoptagersystemet (jordslanger), der bruges som dokumentation til forevisning på kommunens forlangende. Få en fast service-aftale, så kontakter vi dig én gang årligt om eftersyn af dit jordvarme eller varmepumpeanlæg – eller ring selv til Fyns Varmepumpecenter på tlf. 50 13 14 15 eller udfyld kontaktformularen når du ønsker eftersynet foretaget.

 

Eftersyn af luft-luft varmepumper

For luft-luft varmepumper med kølemiddelfyldning på 1 kg eller mindre kan en garantiordning kræve at anlægget efterses årligt eller hvert andet år, men ellers anbefaler vi, at luft-luft varmepumper hos private efterses hvert 2. eller 3. år hvis man selv sørger for at rense filtre og evt. afløb jævnligt.

 

Pris for lovpligtigt eftersyn af jordvarme og luft-vand varmepumpe:

Eftersyn af jordvarmeanlæg og luft-vand varmepumpe i private hjem er kr. 1.875,00 incl. moms.

 

Pris for eftersyn af luft-luft varmepumpe:

I private hjem er prisen for et eftersyn af luft-luft varmepumpe kr. 1.475,00 incl. moms.