Ring til os
50 13 14 15
Du er her:forside » Klimaanlæg

Klimaanlæg

Klimaanlæg installeres på hele Fyn

Individuelle køle- og klimaløsninger

Vi tilbyder individuelle køle- og klimaanlægsløsninger til kontorer, klinikker, butikker, hoteller og restaurationer samt køleanlæg til server- og teknikrum.

Uanset om der vælges et lille kompakt anlæg til montage i vinduer eller et større anlæg med integrerede klimaenheder, er det en god ide at tage en erfaren og professionel kølemontør med på råd.

Vi vælger den for kunden mest optimale løsning.

 

Komfortkøling til kontorer

Der er stor fokus på arbejdsmiljøet i virksomhederne i dag herunder indeklimaet. På kontoret tilbringer vi mange timer og det er vigtigt for arbejdsindsatsen og medarbejdernes velbefindende at indeklimaet er sundt og rart at opholde sig i.
For at opnå et godt indeklima på kontoret skal der tages hensyn til flere ting. Temperatur, træk luftfugtighed og luftens kvalitet er alle faktorer, der har stor indflydelse på komfort og sundhed. Den optimale temperatur på et kontor bør ligge konstant mellem 21- 22 ° C. Mange især nyopførte kontorbygninger har store glasfacader, der er meget følsomme overfor solen, hvilket kan give store temperatursvingninger i kontoret. På kontorerne kan der desuden være særlige vanskeligheder forbundet med IT-udstyr, teknisk udstyr, lys og andre elektriske enheder.

Vi vælger ofte en løsning med indblæsning gennem fiberposer for trækfri luftfordeling.

 

Klimaanlæg til butikker

For at kunne drive en forretning er det vigtigt, at der er kunder i butikken. Kunder, der føler sig veltilpasse i et behageligt indeklima, vil alt andet lige opholde sig længere tid i butikken og dermed være mere tilbøjelig til at gøre sit indkøb her.

En varm dansk sommer kan gøre det til en blandet fornøjelse at være kunde i en butik, der ikke har klimaanlæg. Solen mod de store udstillingsruder får mange butikker til at virke som drivhuse. Det er en god investering at installere et godt klimaanlæg.

 

Klimaanlæg til hotel og restaurationer

Hotel og restaurationskunder vil gerne ud over det gode måltid opleve god komfort og service og ved at installere et køle- eller klimaanlæg i restauranten sikrer man at gæsterne oplever indeklimaet som rart og behageligt. Klimaanlægget kan køle om sommeren og varme om vinteren samtidig med at strømforbruget nedsættes.
Der er samtidig gode muligheder for at installere kanalanlæg og en brugsvandsvarmepumpe og derved genbruge den varme luft, der ellers bare ventileres ud, til at producere varmt brugsvand til hotellets toilet- og baderum.

 

Køleanlæg til server- og teknikrum

Det er af stor betydning at IT-udstyr og andre tekniske anlæg fungerer stabilt. Ved at installere et køleanlæg, der sikrer en præcis styring af temperaturen i teknikrummet, forebygger man at virksomheden pludselig bliver lammet af tekniske uheld – med vrede kunder og frustrerede medarbejdere til følge.

Kontakt Fyns Varmepumpecenter og få et tilbud.

Læs mere om Fyns Varmepumpecenter her»