Ring til os
62 61 50 69
Du er her:forside » Jordvarme » Vølund jordvarmeanlæg

Vølund jordvarmeanlæg

Jordvarmepumpe med lang levetid

Vi har gennem mere end 30 år forhandlet, installeret og serviceret Vølund jordvarmeanlæg. Jordvarmeanlæg har generelt meget lang levetid og med Vølund jordvarmeanlæg har vi flere eksempler, hvor vi gennem alle årene har serviceret anlæg og først efter mere end 30 år har selve jordvarmepumpen trængt til en udskiftning. Vølund giver desuden 5 års garanti på varmepumper, så i de første år er du sikker på ikke at have uforudsete omkostninger til anlægget og evt. fabriksfejl der måtte være, når at blive lavet under garantien. Vi anser derfor Vølund jordvarmepumper som et sikkert, stabilt og samtidig meget energieffektivt valg, når der investeres i jordvarme.

Vølund varmepumper er meget lydsvage

Vølund jordvarmeanlæg er installations- og brugervenlige med informativt TFT farvedisplay (viser alle relevante data såsom fremløbstemperatur og udetemperatur) og er med kabinetter i klassisk design. Vores erfaring er desuden, at Vølund varmepumper rent faktisk er meget lydsvage – så de er fleksible hvad angår placering i boligen og kan placeres mange steder i boligen. Der er USB-stik til opdatering og udveksling af data.

Styr og overvåg dit jordvarmeanlæg

Investeres der i en frekvensstyret jordvarmepumpe fra Vølund, får du NIBE Uplink™ med i købet. Det er et brugervenligt system, der giver dig tryghed for optimal drift på din varmepumpe. NIBE Uplink™ giver mulighed for at styre og overvåge dit varmepumpeanlæg via din smartphone, tablet eller pc. NIBE Uplink™ giver et hurtigt overblik over varmen i dit hus og det varme brugsvand – og giver  alarmering direkte på en e-mail eller via App’en i tilfælde af funktionsfejl.

Vølund F1155 frekvensstyret jordvarme yder 1,5 – 6 kW, 3 – 12 kW el. 4 – 16 kW

F1155 er en ny generation af jordvarmepumper til opvarmning af boliger samt brugsvand. Opvarmningen kan ske via gulvvarme eller radiatorer beregnet til lavtemperatur. Som varmekilde anvendes jord, stald, sø eller ventilation. F1155 varmepumpen fås i 3 størrelser F1155-6 til nybyggeri, F1155-12 til mindre og nyere boliger og F1155-16 til større eller ældre boliger med stort varmebehov.

Lav fyringsudgift med frekvensstyret jordvarmepumpe

Via den frekvensregulerede kompressor, samt den intelligente styring, tilpasser varmepumpen sig til effektbehovet i boligen. Den øger/sænker ydelsen alt efter det aktuelle behov i boligen og sikrer effektiv og hurtig brugsvandsproduktion.

Frekvensstyret kompressor samt frekvensstyrede energieffektive cirkulationspumper, sikrer at der ikke er behov for el-patron i spidsbelastningen, hvilket sikrer en høj årsvarmefaktor og lave driftsomkostninger.

Varmepumpen tilpasser sig familiens og boligens behov

Muligheden for at øge effekten gør at varmepumpen er fremtidssikret, hvis man senere ønsker at bygge til, udnytte 1. salen eller f.eks. ønsker opvarmning af pool på et senere tidspunkt. Ved installationen skal der blot etableres et tilstrækkelig stort varmeoptagersystem i form af nedgravet jordslange. Omvendt tilpasser varmepumpen sig også ned i effekt, hvis der senere energieffektiviseres yderligere i boligen – hulmurs isolering, nyt tag eller nye vinduer og døre, så man opnår den fulde effekt af sin energirenovering.

Fleksibel placering

F1155 leveres uden indbygget varmtvandsbeholder, så den kan placeres hvor der ikke er så højt til loftet – f.eks. i kældre, eller hvor varmepumpen skal bygges sammen med f.eks. solvarme – hvor der i forvejen står en solvarmebeholder.

Vi leverer jordvarmepumpen med kvalitetsbeholdere fra Borö, der er energimærket C. Tilsammen får du et A+++ mærket jordvarmeanlæg.

Varmepumpen er forberedt for Smart Grid og kan kobles til internet: www.nibeuplink.com og der er et stort udvalg af tilbehør f.eks. SMS40 og Pool40. 

Vølund F1255 frekvensstyret varmepumpe m. indbygget varmtvandsbeholder

F1255 jordvarmepumpen, der leveres med en indbygget 180 liter varmtvandsbeholder, er en ny generation af varmepumpeanlæg til opvarmning af boliger samt produktion af brugsvand. Opvarmningen kan ske via gulvvarme eller radiatorer beregnet til lavtemperatur. Varmekilder, der kan anvendes: jord, stald, sø eller ventilation. F1255 jordvarmepumpen fås i 3 størrelser: F1255-6, der yder mellem 1,5 og 6 kW, der bruges i nye huse, F1255-12, der yder mellem 3 og 12 kW til mindre og nyere boliger og F1255-16 med en ydelse mellem 4 og 16 kW til det store hus eller til ældre boliger med stort varmebehov.

Varmepumpen tilpasser sig boligens effektbehov

Via den frekvensregulerede kompressor samt den intelligente styring, tilpasser varmepumpen sig til effektbehovet i boligen. Den øger/sænker ydelsen alt efter behov i boligen og sikrer effektiv og hurtig produktion af varmt brugsvand.

Såvel kompressor som de energieffektive cirkulationspumper er frekvensstyrede, hvilket sikrer, at der ikke er behov for el-patron i spidsbelastningen, hvilket igen sikrer en høj årsvarmefaktor og lave driftsomkostninger.

Fremtidssikret varmepumpeanlæg

Muligheden for at øge effekten gør at varmepumpen er fremtidssikret, hvis man senere ønsker at bygge til, udnytte 1. salen eller f.eks. ønsker opvarmning af pool på et senere tidspunkt. Man skal blot tilsikre tilstrækkelig antal meter nedgravet jordslange. Omvendt tilpasser varmepumpen sig også med mindre effekt, hvis der senere energieffektiviseres yderligere i boligen – øget isolering, nyt tag eller nye vinduer og døre.

Jordvarmepumpen er Smart Grid Ready

Varmepumpen er Smart Grid forberedt og kan kobles til internet: www.nibeuplink.com. Desuden er der er et stort udvalg af tilbehør f.eks. SMS40 og Pool40.

 

Vølund F1145 jordvarmeanlæg fås i størrelser fra 6 kW til 17 kW

F1145 er en jordvarmepumpe til opvarmning af en-familiehuse, flerefamiliehuse og industrielle bygninger. Den seneste generation af Vølund jordvarmepumper er ikke kun mere effektive end tidligere modeller, men er også designet for større brugervenlighed.

Fleksibel placering

F1145 jordvarmepumpen leveres uden varmtvandsbeholder, så den kan placeres hvor der ikke er så højt til loftet – f.eks. i kældre eller hvor varmepumpen skal bygges sammen med f.eks. solvarme – hvor der i forvejen står en solvarmebeholder.

Vi leverer jordvarmepumpen med kvalitetsbeholdere fra Borö, der er energimærket C. Tilsammen får du et A+++ mærket jordvarmeanlæg.

Det er lettere end nogensinde at opnå alle fordele af denne rene kosteffektive teknologi. Installér en Vølund varmepumpe og du kan reducere energiforbruget med op til 60% – hvilket giver en mærkbar reduktion i både varmeregning og CO2-udslip.

Brugervenlig
Et unikt, intuitivt kontrolpanel giver dig mulighed for at indstille et komfortabel indeklima/temperatur og indstille dit varmesystem til at tilpasse sig husholdningens behov.

Tidløst design
Et modulopbygget design betyder, at du kan montere tilbehør, såsom en ventilationsunit eller en akkumuleringstank uden at ødelægge systemets nydelige, strømlinede udseende.

Minimal lyd 
Lydniveauet er så lavt at du næsten ikke bemærker det.

Vølund F1245 jordvarmeanlæg med indbygget varmtvandsbeholder i størrelse fra 6 kW til 12 kW

F1245 er en komplet jordvarmepumpe med en 180 liter varmvandsbeholder indbygget til opvarmning af enfamiliehuse. Den seneste generation af Vølund jordvarmepumper er ikke kun mere effektiv end tidligere modeller, men er også designet med større brugervenlighed.

Det er lettere end nogensinde at opnå alle fordele af denne rene kosteffektive teknologi. Installér en Vølund varmepumpe, og du kan reducere energiforbruget med op til 60% – hvilket giver en mærkbar reduktion af både varmeregningen og co2-udslip.

Brugervenlig
Et unikt, intuitivt kontrolpanel giver dig mulighed for at indstille et komfortabelt indeklima/en komfortabel temperatur og indstille dit varmesystem til at tilpasse sig husholdningens behov.

Rigeligt varmt vand
Varmepumpens høje effektivitet gør at du kan få alt det varmevand du og din familie behøver.

Fleksibelt design
Et modulopbygget design betyder at du kan montere tilbehør såsom en ventilationsunit eller en akkumuleringstank uden at ødelægge systemets stilsikre strømlinede udseende.

Lydsvag drift
Lydniveauet er så lavt at du næsten ikke bemærker det.