Fyns Varmepumpecenter på Dyrskue

13., 14. og 15. juni 2014 udstiller Fyns Varmepumpecenter på Det Fynske Dyrskue, stand 654 med varmepumper og jordvarmeanlæg fra Vølund, Danfoss og Bosch.
I år står vi med pløjemaskine, udstillingsvogn med varmepumper fra Bosch og i teltet jordvarme og luft/vand varmepumper fra Vølund og Danfoss.

Se også den helt nye Thermodynamiske Thermologic varmepumpe bestående af en brugsvandsvarmepumpeenhed til tilkobling på eksisterende varmtvandsbeholder og alu/solpanel til ophængning på tag eller væg. Anlægget udnytter alle fordelene fra varmepumpe- og solvarmeteknologien i ét produkt – specielt velegnet til ejere af pillefyr eller oliefyr, der slukkes en del af året og som bruger el-til opvarmning af varmt brugsvand – derfor også særdeles velegnet til fritids-/sommerhuse og el-varmehuse.

Kig forbi og få en snak om jordvarme, luft/vand varmepumper eller luft/luft varmepumper og solvarme og hør om de fordele og tilskudsmuligheder, der er netop nu ved et skift til varmepumpe. Du kan også bestille et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter, så I sammen kan finde den bedste energiløsning til netop dig og din bolig.